Blogia
EVA...MAGISTERI D'EDUCACIÓ FÍSICA

Bienvenidos/Benvinguts:

Bienvenidos/Benvinguts:

Hola!!! sóc alumna de l'assignatura de NVTAE, sabeu quina? jo ho explique: NOVES TECNOLOGIES APLICADES A L'EDUCACIÓ.

Estem al 3er curs de la carrera de Magisteri d'Educació Física i en aquesta assignatura ens han fet conéixer aquest blog, vorem com acaba la cosa...

11 comentarios

JOSEP -

EVA SOC JOSEP VALLADA!!!!
M'ALEGRE MOLT Q EN POC ACABES LA CARRERA. JEJE. TU ENCARA HAS FET MES Q JO...
EL BLOC MOLT XULO, XRO JO NO M'ACLARIA, PERÒ BÉ AL FINAL HE POGUTA PENJAR EL COMENTARI I Q T'APROVEN!

BESETS. JOSEP RAMON BELLVÍS

Agusti -

Hola sóc Agusti, Aixo es lo que el fan fer a la carrera? a vore quant em contes alguna coseta adew,

Besets

Eva -

Hola Cariñet!!!ja he vist el teu blog i esta ben rebonico. Ànim que ja esta ahi nadal, i tenim q aprofitar que després ve "la cuesta de Enero", pero bueno, les dos podrem tirar avant, com sempre.Que dirte que no sàpigues ja??que eres lo milloret perleta, q t'aprecie un montó i q per molt q aquest any acabem la carrera( sempre ni ha que ser positiva, jejeje) em tindras al teu costat per sempre!!! perque les bones amistats ni han que conservarles per a tota la vida "la de Celia també, eh? que som los angeles de charlie". Molts besets kaiñet.

Majo -

Hoooooola teta! Cm va la cosa? He vist el teu blog i m´agrada mogollo, està prou curraet. Et convide a que entres al meu blog i em comentes cosetes. Vaig molt poc a poc, però ja tinc cosetes pa que hem comenteu, vale?
Mare meua teti estic super agobiada de tota la faena que tenim que fer per aquestos nadals, ja quedarem per possar-mos al dia, vale?
Xiqui vull que sapigues que et vull mogollo i vull demanar-te les gràcies per tot el que has fet per mi.
Aeeeuuuuuu. Bexitos coraaaazooooonnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva es grande -

Cucuuuuuuu...

Evorriiiiiiiis ¡¡Blog i tot!! Q aseat x l'amor d deu...res, passava a dixar un recaet a lo més salat de magisteri

besets perleta

Anonim -

Critica construcitva.Esta molt be l'espai pero el tens molt estancat jajajajjajaja Soc Andreu, tranquila entenc que estigueu en epoca de treballs es comprensible, espere que la gent s'anime a fer comentaris ja que si dius que puja nota....?despres hem tindras que pasar una quants punts jajajjj vinga adeu.Vaig cap a clase (si, no hem pasa res, e dit que vaig a clase has llegit be)muaks

Andreu -

Recollins cosineta quanta pamplina et fan,eee?tots ale que bonico tot,"doncs"(com tots escriuen tant correctes) ale jo dic que no,a mi no hem pareix gens bonico hem pareix rebonico XDDDDD jijijijij com sempre fent la ma,s'admitixen males paraules(és a dir ,paraulotes)?Millor sere educat per si de cas et baixen nota.
Molt conseguit el espai dels videos de humor, qui t'habra ajudat? jejejeje vinga cosineta que ja heu tens ahí no com altres i no dic noms eeeeee Andreu(present)!!! Podria estar hores parlant per que no tinc faena a la meua carrera no s'estudia,no fan clases ni res és un xollo o ara que pense... mmmm... si que n'hi han clases,no?"Madre mia" i jo sense anar ale ale que ve vius xiquet jajajaja Este desequilibrat mental s'evadix uns instants.B7s ens vegem que tinc coses per al teu espai

Carles -

Ola cainyet, soc el teu xiqet! Carai qin bloc mes xuleet! jiji. Està molt aconseguit. Eres una maqineta. Ánim i seguis aixina de be, que ja te queda poqet!! bsT

arcadio -

hooolaaa!! un blog molt xulo!! i ací tens un recaet x a pujar nota! passa´t per el meu i dixa un comentari!dew dewwwwww

Eva -

Hola! ja he vist el teu comentari, gracies per escriure. Encara no he vist el teu blog, pero segur que es bonico com tu dius, pero no tant com el meu. Ja anire millorant-lo poc a poc i ja se vorà!!!Molts bessets!!

Celia -

Hola evaa!!!
ja he vist que tens un blog ben bonico, pero el meu més! jejeje. A vore quan te passes per recordar-me lo molt que t'enrecordes de mi!
Molts besets(K)